Trening – Windows Servera 2012 R2

17.03.2014.

Windows Servera 2012 R2 Trening održaće se 17. marta u prostorijama Microsoft Serbia, Španskih Boraca 3/3 sa početkom od 9 časova. Sa ciljem da pomogne ljudima iz IT-ja da rade efikasnije i da se suoče sa izazovima u eri cloud servisa i koncepta BYOD (Bring Your Own Device), Microsoft je na tržište izbacio novu generaciju serverskog operativnog sistema – Windows Server 2012 R2, ali i najnoviju instancu cloud infrastrukture – Windows Azure. 

Sadržaj treninga

Tokom celodnevnog treninga, pokazaće se mogućnosti Windows Servera 2012 R2  i ukazati na nove tehnologije koje ovaj proizvod donosi. Sa dosta demonstracija i primera, prisutni će moći da vide kako se Windows Server 2012 R2 pozicionira kao CloudOS, koje nove funkcionalnosti donosi i kako se one uklapaju u koncept hibridnog oblaka.

 Ključne oblasti koje pokriva trening:

·         CloudOS koncept

·         Windows Server 2012 R2 as a Cloud OS platform – BYOD technologies / Access and Information Protection/New approach to storage management / Hyper-V

·         Windows Azure Technical Overview for ITPros

·         Windows Azure real life examples

Predavači

Damir Dizdarević-  je MCT, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE), MCTS ,MCITP i MVP za Windows Server. Radi kao trener i konsultant na infrastrukturnim IT projektima. Ima više od 17 godina iskustva na Microsoft platformama a specijalnosti su mu Windows Server®, Exchange Server, sigurnost i virtualizacija. Već nekoliko godina radi kao autor oficijelnih MOC treninga za Microsoft Learning, a pored toga piše i tehničke članke za nekoliko IT časopisa kao što je Windows ITPRo.

Predrag Jelesijević – dipl. inženjer elektrotehnike. Microsoft MCP, MCITP, MCT i MVP za virtualne mašine;. Od 2002. godine radi u Računskom centru Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu gde je poslednjih šest godina na poziciji sistem administratora. Zadužen je prvenstveno za Microsoft tehnologije ali je tokom karijere imao prilike da radi i sa drugim tehnologijama. Predavač je na Мicrosoft akademiji Elektrotehničkog fakulteta. Učestvovao je na nekoliko konferencija na kojima je najčešće prezentovao načine implementacije različitih rešenja u akademskom okruženju kao i primenu Microsoft tehnologija u u realizaciji takvih rešenja. Neki od zanimljivijih projekata na kojima je učestovao: Testiranje podrške za ćirilična domenska imena kod klijentskih i serverskih aplikacija, Implementacija secure wireless mreže na Elektrotehničkom fakultetu, Implementacija AD infrastrukture na Elektrotehničkom fakultetu.

Registracija

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu ovde

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR