Decembar 2Decembar 3

U Banja Luci (02. decembra) i Sarajavu (03. decembra) će se održati jednodnevna radionica PR Club-a, Twittosfera koja za temu ima Twitter. Predavač na Twittersferi će biti Dragana S. Vujović-Đermanović.

 

Posle prve radionice posvećene Twitteru u našem regionionu ( Tweetokracija u Zagrebu ) koja je koliko vidimo uspešno prošla :) (najavljena je Tweetokracija N°2 u decembru), u Banja Luci i Sarajevu će se organizovati još jedna radionica posvećana ovom kanalu komuniciranja.

Učesnici Twittosfere će imati priliku da u teoretskom delu seminara saznaju sve mogućnosti koje Twitter nudi, kako kompanijama i brendovima tako i pojedincima ali i da saznaju koje Twitter opasnosti i krizne situacije može prouzrokovati i kako na takve slučajeve adekvatno reagovati.

Twittosfera je namijenjena PR i marketinškim profesionalcima, koji će najbrže rastuću društvenu mrežu koristiti u svom radu i radu sa klijentima, preduzetnicima i menadžerima i njihovim zaposlenicima koji žele svoje kompanije i brendove promovisati i pratiti klijente i konkurenciju, kao i novinarima i blogerima koji će preko Twitter-a nalaziti teme, pratiti izvore istraživati.

Preduslovi za učešće na Twittosferi je poznavanje osnovnih programa na računaru, korištenje interneta i posedovanje e – mail adrese.

Svi učesnici trebaju na radionicu poneti laptop kako bi bili u mogućnosti maksimalno pratiti seminar i na najadekvatniji i najbrži način savladati sve mogućnosti Twitter-a.

Organizator radionice je Agencija PRIME Communications. Predavač na radionici je Dragana S. Vujović-Đermanović. Draganu možete bolje upoznati praćenjem njenog bloga i twitter naloga.

Kotizacija i prijava

Kotizacija za radionicu je 199 KM + PDV. Za prijave do 16. novembra cena kotizacije iznosi 149 KM + PDV. Kurs konvertibilne marke možete pogledati ovde.

Za radionicu se možete prijaviti popunjavanjem formulara.

Korisni linkovi:

Zvanična najava radionice

Blog Dragane Đermanović

Gaga na twitteru

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Jelena Rakić