Jun 3

“Poslednjih nekoliko meseci ste proveli u učenju i jurenju potpisa profesora. Odvojite vreme za stvari u kojima uživate, pokažete vaš pravi talenat – programiranje. Ako osećate da ste spremni da odmerite snage sa najboljim programerima u Srbiji, prijavite se i pokažite šta umete.”

Ultimate Code Challenge turnir će se održati 03. juna u salama 25 i 26 paviljona 1 Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

 

Turnir organizuje kompanija Pexim Solutions i održava svake godine sa idejom da promoviše mlade i talentovane ljude spremne da svoje veštine odmere u konkurenciji najtalentovanijih programera u Srbiji. Takmičari mogu predati svoje rešenje u C#, C++, Pascal ili Java programskom jeziku.

Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih studija univerziteta i učenici srednjih i osnovnih škola u Republici Srbiji. Studentima osnovnih studija smatraju se i studenti koji su u toku tekuće školske godine (2007/2008.) upisali jednogodišnje master studije, koje predstavljaju petu godinu njihovih studija na fakultetu. (Detaljnije o ograničenjima prava učešća.)

Prijave učesnika se mogu obaviti od 22. do 31.5.2008. popunjavanjem formulara na web sajtu turnira. Obzirom na ograničen broj mesta u obzir ćemo uzeti prvih 75 prijavljenih takmičara sa pravom učešća.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na turniru pogledajte detaljnije informacije na zvaničnom sajtu.

URL

Zvanična strana UCC 2008
Instrukcije – sistem takmičenja
Propozicije takmičenja
Prijava učešća

Tags: ,

± Interesantno?  
 Loading …