Novembar 19Novembar 20

U Zagrebu će se 19. i 20. novembra 2009. održati Web Strategija 6- Ritam društvenih valova. Očekujte na Web::Strategiji  edukaciju o internet marketingu kroz društvene medije, druženje (networking, pronađite poslovne partnere, zabavna igra), panel raspravu, dodelu Zlatne nagrade Web::Strategije,  zabavne društvene igre i društvenu marketing radionicu. 

Tema šeste web konferencije je internet marketing kroz društvene medije (društvene mreže, društvene servise) kroz koju ćete dobiti trenutno jedino SMO (eng. Social Media Optimization) obrazovanje u regiji, pregled društvenih online trendova u marketingu i ugodno druženje sa iskusnim predavačima uz dodatne korisne SMO savete.

Predavači

Gordana Buljan Flander

Gordana Buljan FlanderDoc.dr.sc. Gordana Buljan Flander, psiholog je i integrativni psihoterapeut, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba. Diplomirala je 1980. godine na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i magistrirala 1985. g. i stekla stupanj magistra znanosti na području psihologije. 1999. godine je završila poslijediplomski studij Integrativne psihoterapije pri Sherwood Training Institute i University of Derby, Nottingham, Velika Britanija i stekla stupanj magistra na području psihoterapije (Master of Arts) i integrativnog psihoterapeuta. Stupanj doktora znanosti je stekla 2001. godine na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Za docenta u znanstvenom području društvenih znanosti – polje psihologije izabrana je 2007.g. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku. Nositeljica je kolegija na Hrvatskim studijima, te na Katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku. Stalni je sudski vještak za područje zlostavljane i zanemarene djece pri Županijskom sudu u Zagrebu. Utemeljiteljica je i voditeljica znanstvenih i stručnih programa Hrabrog telefona.

Član je Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske psihološke komore, United Kingdom Council for Psychotherapy (UKCP), The European Association for Integrative Psychotherapy (EAIP), The International Integrative Psychotherapy Association (IIPA), The International Society for Prevention of Child Abuse and Neglect (ISPCAN), American Professional Society for Abused Children (APSAC).

Dobitnica je više nagrada: Nagrada Hrvatskog psihološkog društva „Marko Marulić” za osobito vrijedan doprinos primijenjenoj psihologiji, Nagrada Hrvatskog psihološkog društva Ramiro Bujas za osobito vrijedno ostvarenje na društvenoj afirmaciji psihologije, Nagrada Multidisciplinarnom Timu 2008. Međunarodnog udruženja za prevenciju zlostavljanja i zanemarivanja djece (ISPCAN), Nagrada za promicanje prava djeteta Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Autor je više knjiga i brojnih znanstvenih i stručnih radova.

Predavanje: Društveni mediji i djeca – trebamo li brinuti?

Aleksandra Đermanović

Aleksandra ĐermanovićAleksandra je diplomirala na ACMT-u, a obrazovanje nastavila na poslijediplomskom studiju iz marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom zadnjih 5 godina radila je u nekoliko marketinških agencija, poput Young&Rubicam, Grey Zagreb i Torrens na pozicijama accounta i copywritera. Paralelno s time, osnovala je tvrtku Mediacor.

Aleksandra posjeduje iskustvo iz razvijanja integriranih marketinških kampanja, koncepata i upravljanja brandovima. Zanima je područje osobnog brandinga na kojem radi već nekoliko godina. Njen detaljan CV možete pročitati ovdje. Na Web::Strategiji predstaviti će upravljanje online identitetom kao dijelom internetskog marketinga na društvenim mrežama.

Predavanje: Upravljanje online identitetom na društvenim mrežama

Gordan Orlić

Gordan OrlićGordan je prvi certificirani Zend PHP i MySQL developer u Hrvatskoj. U više od pet godina profesionalnog razvoja web aplikacija sudjelovao je u izradi mnogih poznatih projekata poput prvog hrvatskog 2.0 projekta – DvaNula i internacionalno priznatog WhoisHostingThis-a. Od nedavno je i voditelj MySQL edukacije na zagrebačkoj NetAkademiji. Kao dugogodišnji urednik časopisa PC chip redovito piše o temama vezanim uz Internet i društvene mreže.

Jedan od recentnih projekata na kojima je Gordan radio je i Cvrk – prvi domaći user powered Twitter direktorij koji sjajno demonstrira moć Twitterovog API-ja o kojem će biti riječi i na samom predavanju.

Predavanje: Integracija socijalnih mreža i “klasičnih” webova

Robert Gelo

Robert GeloRobert od proljeća 2008. radi kao savjetnik u konzultantskoj tvrtki Spona komunikacije gdje je angažiran do jeseni 2009. godine na poslovima vođenja klijenata iz tehnološke industrije te na proširenju baze klijenata. Prije dolaska u komunikacijski management Robert je proveo točno dva desetljeća radeći u medijima. Radio je kao urednik i novinar u dnevnim novinama, na nacionalnoj televiziji te u IT i poslovnom tisku.

U svojoj kratkoj i intenzivnoj PR karijeri nanizao je mnoge projekte. Među inima su komunikacijski management najveće networking konferencije na ovim prostorima, konferencije Cisco Expo, te pokretanje lokaliziranih Web 2.0 kanala za tvrtku Epson Europe, što je prihvaćeno “pilot projekt” u čitavoj regiji. Robert će osim komunikacijskog managementa i upravljanja sadržajem dalje razvijati Web 2.0 ekspertizu u komunikacijskom managementu, obzirom da očekuje da će ovi kanali tek zaživjeti u hrvatskom medijskom prostoru.

Detaljnije informacije dostupne su na LinkedInu, Facebooku i Twitteru.

Predavanje: Web 2.0 u domaćoj praksi

Goran Peuc

Goran PeucGoran se bavi dizajnom internetskih stranica posljednjih 12 godina. I nema namjeru stati. Poseban fokus su mu usability, korisnička sučenja te cjelokupan user-experience. Kao gost predavač predavao je na zagrebačkom Grafičkom fakultetu, te na raznim drugim manifestacijama i festivalima. Uz to ga često možete čuti kako pametuje iz publike i nadmudruje sa s predavačem.

Goran zadnjih 3 godine radi u Nivasu te je zaslužan za velike projekte poput novih stranica Croatia Osiguranja – za koju je tvrtka dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Zlatna web upotrebljivost, novog Digitela – najjače hrvatske marketinške agencije, Centrale i još mnogih drugih uradaka.

Održati će predavanje: Društvene mreže u Hrvatskoj, te kako ih napraviti (boljim)

Dejan Bizinger

Dejan BizingerDejan dolazi iz Srbije i on je country manager social networking sajta Karike.com a zadužen je i za razvoj novih projekata na tržištima u razvoju kompanije Rate Solutions. Sa preko 250 000 registrovanih članova i preko 55 miliona prikaza mesečno, Karike.com spadaju medju najposećenije sajtove u Srbiji i ex-YU regiji. Poseduje bogato Internet iskustvo u radu sa domaćim i stranim klijentima. Do novembra 2007. godine je radio kao web menadžer sajta B92.net gde je bio uključen u razvoj novih projekata kao B92 Blog i Tehnopolis kao i u web advertajzing. Često drži predavanja iz oblasti Internet poslovanja, kako na konferencijama tako i na webinarima. Osnivač je projekta Humanost.org, te dolazi kao predavač na 6. konferneciju o društvenim mrežama – Web::Strategiju.

Predavanje: Fenomen društvenih mreža i njihova monetizacija

Miroslav Varga

Miroslav je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1985. godine. Nakon toga radio je u nizu tvrtki na različitim poslovima. Cijelo vrijeme studija i radne karijere fasciniran je računalima i njihovim mogućnostima. Iskustva ima u radu s CAD/CAM aplikacijama, matematičkim i web aplikacijama. Razvio je nekoliko modula koji se koriste kao dopunska ponuda pri kupnji CAD/CAM software.

Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i radi kao SEM u tvrtki Escape d.o.o. iz Osijeka. Ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja online i offline odziva internetskih marketinških kampanji. Miroslavovo rješenje je na 4. Web::Strategiji nagrađeno Zlatnom nagradom Web::Strategije (kategorija: Zlatna web marketing kampanja za 2008. godinu).

Predavanje: Imate samo 1 kunu za ulaganje u marketing? Nije važno – ako je dobro uložite!

Kotizacije – cene ulaznica za šestu konferenciju

1. dan – Naziv ulaznice (kotizacije)
Cijena u kunama s
PDV-om (bez PDV-a)
Cijena u
eurima – EUR
Super rana kotizacija (50% popusta) – do 06.9.2009.
553,50 kn (450 kn) 87,33 €
Redovna kotizacija – od 07.9. do 1.11.2009. 1.107 kn (900 kn) 162,36 €
Zadnja kotizacija – od 2.11. do 18.11.2009. 1.230 kn (1.000 kn) 178,35 €
2. dan – Radionica (kotizacije)
DrumaraDruštvena marketinška radionica
(drugi dan konferencije, 20.11.)
984 kn (800 kn) 147,60 €

Novi PDV od 1.8. iznosi 23%

Cene u evrima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže – cenu kotizacije, porez na dodatnu vrijednost (PDV u RH iznosi 23% nakon 1.8.2009.) i deo troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (deo domicilne banke – Erste banka).

Broj mesta je ograničen. Kotizacije se prodaju dok se ne popuni konferencijska dvorana.

DruMaRa – Društvena marketinška radionica (20.11.2009.)

Zainteresirani sudionici Web::Strategije mogu odabrati i dodatno prisustvovanje na radionici o društvenom marketingu, u organizaciji sa Web::Edukacijom, koja će se održati dan nakon konferencije (petak) u popodnevnim satima i svima uživo objasniti kako započeti i voditi marketinšku kampanju kroz pojedine društvene medije. Prenosne računare (laptop, notebook, netbook, …) ponesite sa sobom! Pristup Internetu će biti osiguran.

Fejs, twitter, blogovi, profili…

  • Tko se više može snaći u tome?
  • Što mogu napraviti sa svim tim mrežama i alatima?
  • Kako se oglašavati?
  • Kako graditi brand?
  • I da li mi je to dobar ROI?

Više o programu i predavačicama ove radionice i tačnom vremenu i mjestu održavanja saznajte ovdje.
Kako biste se prijavili na Društvenu marketinšku radionicu (skraćeno DruMaRa), potrebno je nakon prijave na Web::Strategiju napraviti odgovor (reply) na dobijeni e-mail potvrde (gdje dobijete link na ponudu) i navesti da želite učestvovati na Drumari. Nakon toga dobiti ćete ponudu za plaćanje kotizacije za Drumaru. Po plaćanju kotizacije za drumaru, vaše mesto na radionici je osigurano.

Napomena: Drumara je namijenjena samo za sudionike Web::Strategije.

Međunarodno plaćanje kotizacije (izvan Hrvatske)

Za osobe izvan Hrvatske (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Njemačka…) – nakon prijavedobićete na  e-mail  ponudu na engleskom jeziku za međunarodno plaćanje (eng. international bank transaction) putem SWIFT / IBAN / BIC sustava. Takođe, ponudu možete platiti na sam dan održavanja konferencije u gotovini i to u eurima, ali za to je potrebno da se javite odmah po prijemu potvrde o prijavi kako ne bi poništili Vašu ponudu zbog neplaćanja.

Podaci za uplatu izvan Hrvatske:
IBAN račun: HR25 2402 0061 1004 5643 0
Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Rijeka, Croatia
SWIFT: ESB CHR 22
Opis plaćanja: Točan broj ponude koju dobijete na e-mail

Za konferenciju se možete prijaviti popunjavanjem formulara

Korisni linkovi:

Zvanični sajt konferencije

Share and Enjoy:

Tags: , , ,

Autor: Jelena Rakić