Novembar 4Novembar 5

Web Strategija 9 – Oglašavanje je out! će se održati 4. i 5. 11. u Zagrebu.  Osnovna tema ove Web Strategije je web oglašavanje (SEO, SMM, PPC), interaktivni marketing, odnosi s javnošću (PR)  s posebnim naglaskom na  turizam.

 

Program

Program još uvek nije objavljen, ažuriraćemo čim bude dostupno više informacija.

Predavači

Predavači na Web::Strategiju 9 – Oglašavanje je OUT! dolaze sa iskustvom u internetskim marketinškim kampanjama kroz društvene mrežeSEOSEMPPCkontekstualno oglašavanje i druge oblike interaktivnog oglašavanja koje uključuje internet.

Krešimir Macan

Predavanje: (uskoro)

Krešimir Macan (1970.) je ugledni hrvatski PR stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove medije, koji danas uspješno vodi vlastitu savjetničku tvrtku – Manjgura, osnovanu još 1997. kao jedna od prvih hrvatskih agencija specijaliziranih za odnose s javnošću.

Krajem 1998. angažiran je od strane Hrvatske radio televizije (HRT), najutjecajnijeg medija u Hrvatskoj, kao njihov prvi direktor korporativnih komunikacija i glasnogovornik. Sredinom 2003. imenovan jesavjetnikom Predsjednika Vlade RH za komunikacije, sa zadatkom unapređivanja vladinih komunikacija. Od 2004. do 2008. na mjestu je izvršnog direktoraMadison Consultinga, hrvatske agencije za odnose s javnošću, čije je djelovanje uspješno razvio.

Također, Krešimir je poznat da je vodio pobjedničke kampanje Željka Keruma, Borisa Miletića i Ivana Jakovčića čime je ujedno i dokazao važnost dobrog PR-a u političkim izborima.

Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine kada je tijekom Domovinskog rata obnašao dužnost tajnika Ministarstva informiranja RH i kasnije načelnika Odjela za informiranje MVP-a (1995). Sudjelovao je kao autor i član tima u brojnim promotivnim i PR kampanjama HRT-a i Vlade RH (poput akcija Trajni nalog, Dajmo da čuju, Otvaranje autocesta). Ugledan je međunarodni izborni savjetnik i CIPR certificirani predavač specijaliziran za područje političkih komunikacija, odnosa s medijima, novih medija i krizno komuniciranje. Diplomirani je inženjer elektrotehnike, govori četiri strana jezika. Član Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), Chartered Institute of Public Relations (CIPR) i Europskog udruženja političkih komunikatora (EAPC).

Danas intnezivno koristi nove medije u odnosima s javnošću te na temelju izrazito dobro prihvaćenog predavanja od strane publike na edukativnom dijelu sajma Web::INDUSTRIJA 2010, svakako je pozvan da oplemeni i program nadolazeće Web::Strategije 9.

Miroslav Varga

Predavanje: (uskoro)

Gospodin Varga je cijelo vrijeme studija i radne karijere bio fasciniran računalima i njihovim mogućnostima. Iskustva ima u radu s CAD/CAM aplikacijama, matematičkim i web aplikacijama.

Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i danas radi kao SEM profesionalac u tvrtki Escape iz Osijeka.

Ovaj iskusni osječanin ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja on-line i off-line odziva internetskih marketinških kampanji. Miroslavovo rješenje, koje je zaslužila tvrtka Escape, na 4. Web::Strategiji jenagrađeno Zlatnom nagradom Web::Strategije (kategorija: Zlatna web marketing kampanja za 2008. godinu). Početkom ove godine, kao predavač na Web::Strategiji 7 osvaja i drugo mjesto među najbolje ocijenjenim predavačima po glasovima publike s konferencije. Svoje sposobnosti ponovno je potvrdio kada je na Web::Strategiji osobno nagrađen u 6. mjesecu ove godine za najbolje poslovno-kreativno rješenje pod nazivom “Vanity” za koji je također dobioZlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji za doprinos i inovaciju u Web poslovanju 2010. Zbog svega toga, pozvan je da uveliča svojom prezentacijom i 9. konferenciju.

Tajni predavač

Predavanje: (uskoro)

Prvi puta uvodimo tajnog predavača kojeg ćete otkriti tko je – tek na samoj Web::Strategiji.

Ovaj puta tajni predavač je webmaster sa preko devet godina profesionalnog iskustvaSEO marketingu (eng. Search Engine Marketing), predavao je na Web::Strategiji 3 i uvrstio se među TOP 5 predavače po ocjeni publike i postao poznatim SEO stručnjakom u regiji. Predavao je na raznim radionicama, skupovima, konferencijama i seminarima kao gost predavač, a svoja najnovija iskustva iz svijeta SEO marketinga rado će prenijeti publici nadolazeće Web::Strategije.

SEO danas uvelike pomaže u interaktivnom marketingu na internetu, korisnike dovodi do Vaših web stranica i uključuje ih u poslovanje. Tajni predavač će uz praktične primjere, pohvaljene od strane publike Web::Strategije, otkriti poveznice između SEO marketinga i turističke ponude na internetu.

O kome se točno radi? Slobodno nagađajte tko je tajni tj. skriveni predavač, ali poslovnu tajnu organizatora – otkriti ćete tek na samoj konferenciji. 🙂

Jelena Jovanović

Predavanje: (uskoro)

Jelena je stručnjak za kontekstualno oglašavanje, radi kao marketing menadžer za Etarget i piše o internet marketingu na blog.etarget.rs. Predavala je do sada na temu online reputacije (etrgovina.com), internet preduzetništva i novih veština (BlogOpen.eu), PPC reklame i kako je upotrebiti (DSOJ konferencija, Web fest), e-governmenta (BizBuzz.rs), te na ovogodišnjoj Web::INDUSTRIJI 2010 kao keynote speaker na temu internetskog oglašavanja.

Jelena raspolaže višegodišnjim iskustvom u internet komunikacijama kao moderator, menadžer i insajder specijalizovanih grupa na internetu i u istraživačkom radu za IT i biznis magazine. Kao dokazani predavč na edukativnom dijelu sajma Web::INDUSTRIJA 2010, Jelenino predavanje je ponovno prihvaćeno za progam Web::Strategije, konferencije koja rado okuplja predavače i sudionike iz regije.

Nikola Jelačić

Predavanje: Na kraju dana – bitna je online prodaja

Nikola je 2002. godine završio Empire State College/State University of New York u Pragu, smjer Poslovno upravljanje, a trenutno pohađaposlijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Upravljanje marketinškom komunikacijom.

Nikola započinje svoju karijeru u T-Com-u u odjelu internet promocijegdje je bio odgovoran za izradu marketinške strategije T-Portal-a i druge različite razvojne projekte. Tijekom 2007. godine prelazi u Blitz film i video distribuciju, a početkom 2008. godine počinje raditi kao Voditelj Internet prodaje za Hrvatsku u tvrtci Studio Moderna – TV prodaja.

Nikola je trenutno zaposlen u Valamaru na poziciji Voditelja direktne prodaje i marketinga, te s obzirom na svoje bogato marketinško i prodajno iskustvo u intertnetskoj promociji i prodaji prihvaćen je u program Web::Strategije 9.

Nedim Šabić

Predavanje: SEO nije BAUK

Nedim je prvi, a možda jedini profesionalni SEO ekspert iz BiH koji radi za velike Njemačke tvrtke. Završio je fakultet informacionog dizajna u Stuttgartu (Njemačka), tačnije on je učio da dizajnira informaciju, od psihološke pozadine, preko grafičkog riješenja do tehničke izvedbe. Samostalno radi i živi od svoje 16-te godine. Radio je za njemačke korporacije kao Bosch iThyssenKrupp, a odbio da radi za AudiDeutsche Telekom.

Pored ekspertize u polju optimizacije za pretraživače (SEO) poznaje skoro sve i jednu web tehnologiju koja je još u primjeni i može se pohvaliti mnoštvom urađenih usablity testova u profesionalnim labaratorijama. Kako i sam kaže, usablitiy (koristljivost) web stranice je usko povezana sa optimizacijom za pretraživaće.

Održao je nekoliko predavanja i obuka iz SEO oblasti za tvrtke, a i jedan semestar redovnih predavanja na faklutetu za medije u Stuttgart-u (Hochschule der Medien, Stuttgart). Trenutno radi u Stuttgartu, a živi u Travniku (BiH).

Zoran Torbica

Predavanje: Da li će Snajper da poveća obim Internet oglašavanja?

Zoran je rodjen 1971. godine u Beogradu. Od 2001. živi od Interneta. Centar za razvoj Interneta, CRI domains, Eway. Pionir je wireless Interneta u Srbiji, plaćanja preko IPG (eng. Internet Payment Gateway), organizator raznih Internet community akcija i događaja.

Za svoje radno iskustvno kaže: “Imam sreću da radim sa pravom ekipom :)”

Dovoljno.

Kotizacije

1. dan 2. dan
Virmansko plaćanje: 1,230 kn 1,230 kn
International SWIFT payment: 123 € 123 €

Prvi dan se održavaju edukativna predavanja gde dolazi najveći broj ljudi, a drugi danspecijalizirana radionica za najviše 20 polaznika.

Cene u eurima (EUR) su navedene za međunarodna plaćanja i sadrže – cenu ulaznice, porez na dodatnu vrijednost, dio troškova SWIFT/IBAN/BIC transakcije (samo dio domicilne banke organizatora – Erste banka), te popust kao dar svim uvaženim gostima iz regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, …).

Popusti

Organizator odobrava popust za prvi dan konferencije na ranije ostvarene prijave i na veću količinu prijava. Neki popusti NE VRIJEDE za inozemna plaćanja.

Popust na količinu prijava: Na svaku četvrtu prijavu sljedećih četiri prijava su besplatne tj. radi se o popustu od 50% na osam prijava za prvi dan. Za ostvarivanje ovog popusta, molimo da javite organizatoru na e-mail jer se popust ne odobrava automatski. Ovaj popust vrijedi i za inozemna plaćanja.

Popust za ranije ostvarene prijave: Ako se prijavite prije navedenog datuma, Vaša ponuda prilikom prijave za prvi dan će automatski biti umanjena za navedeni popust u sljedećoj tablici za sva kunska plaćanja. Za inozemna plaćanja vrijedi jedinstvena povoljnija cijena.

Vrijedi Vrijedi popust
Cijena u kunama
19.09.2010. -40%
600 kn + PDV
do 1.10.2010. -20% 800 kn + PDV
do 1.11.2010. -10% 900 kn + PDV

Popust za drugi dan konferencije: Na cijenu za drugi dan konferencije odobrava se popust od 10% ako ista osoba PLAĆA i prvi dan konferencije.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , , ,

Autor: Jelena Rakić