Novembar 17Novembar 21

Web Week je sedmica različitih događanja posvećenih web-tehnologijama i poslovanju putem interneta. Održava se u od 17. do 21. novembra u Zagrebu, a organizuje je Microsoft Hrvatska. U okviru nje biće organizovana i prva online regionalna konferencija za CEE region (Central & Eastern Europe) na temu web-tehnologija pod nazivom VORT-EX, koju ćete moći besplatno da pratite putem interneta.

 

Okosnica Web Weeka je Advanced Technology Day 4, koji će se održati u ponedeljak, 17. 11. u Zagrebu. To je godišnji Microsoftov skup namenjen profesionalnim programerima web-aplikacija, web-dizajnerima i IT profesionalcima.

U utorak i sredu, 18. i 19.11. organizuje se prva online regionalna konferencija za CEE region (Central & Eastern Europe) na temu web-tehnologija pod nazivom VORT-EX. Sva predavanja mogu se pratiti putem Weba, na engleskom su jeziku, a održavaju se od 14-19 sati.

Možete se registrovati na www.vort-ex.com, gde je objavljen i finalni raspored predavanja, a svi registrovani učesnici već sada mogu da preuzmu e-knjigu Silverlight 2 First Look u PDF formatu. Za studente će biti organizovano zajedničko gledanje predavanja na 7 tehničkih fakulteta širom Hrvatske.

U četvrtak, 20.11. organzuje se skup pod nazivom WebDevBiz – Web Development Business Day namenjen firmama koje se bave izradom web-stranica. Skup planira da okupi vodeće hrvatske web-agencije i predstavi različite prednosti i mogućnosti saradnje s Microsoftom i upotrebe Microsoftovih tehnologija u svakodnevnom radu.

Petak, 21.11. je rezervisan za skup imena WebHostBiz – Web Hosting Business Day, koji je namenjen firmama koje se bave hostingom web-stranica i web-aplikacija.

Predavači na Web Weeku dolaze iz redova Microsofta Hrvatska, svetskih kancelarija Microsofta i hrvatskih firmi. Svi predavači su stručnjaci na svojim područjima i imaju višegodišnje iskustvo rada s web-tehnologijama.

Detalji: http://www.poslovnikalendar.com/konferencije/informatika/web_week

Share and Enjoy:

Tags: , , , , ,

Autor: dragana