Webinar: Kako do uspešne PPC reklame

17.04.2009.

EDGE organizuje besplatni webinar o ciljanom i kontekstualnom oglašavanju 17. aprila u 15h. Predavač će biti Jelena Jovanović, menadžer za marketing i komunikacije kompanije Etarget.

 

Ukoliko do sada niste pratili nijedan webinar, ovo je savršena prilika da ispobate kako taj koncept funkcioniše. Iz ličnog iskustva – sasvim korektno.

Ova godina je proglašena godinom onlajn oglašavanja. Mala i srednja preduzeća u recesiji preusmeravaju svoje budžete na Internet iz jednostavnog razloga: kontekstualno oglašavanje na Internetu uspešno prenosi vašu poruku, košta malo, i veoma je merljivo.

Kontekstualna reklama je način da se vaša poruka o proizvodu i uslugama predstavi korisnicima Interneta na elegantan i efektivan način. Model plaćanja kontekstualnog oglasa je PPC (pay-per-click) a prikazivanje ne košta ništa – oglašivač plaća samo za posetioce koji dodju na sajt.

Na ovom predavanju možete naučiti kako da postavite PPC kampanju ispravno i doprete do onlajn populacije.

  • Kako mala i srednja preduzeća koriste Internet u vreme recesije
  • Koje su prednosti kontekstualnog oglašavanja
  • Kako postaviti PPC kampanju i od čega zavisi uspeh

Predavač: Jelena Jovanović, menadžer za marketing i komunikacije kompanije Etarget, reklamne mreže koja pruža uslugu ciljane PPC reklame u 8 zemalja centralne i jugoistočne Evrope.

Kao dodatni materijal, pročitajte i besplatne publikacije o Internet marketingu na srpskom jeziku:

Korisni linkovi

Autor: Vladimir Trkulja


DODAJ KOMENTAR