Webiz 3.0 – Konferencija o poslovnoj primeni interneta

26.03.2015. – 29.03.2015.

Od 26. do 29. marta u Zrenjaninu će se održati treća Webiz konferencija, koja će se ovaj put pored predavanja sastojati i iz radionica i programa poslovne edukacije.

Treću godinu za redom u Zrenjaninu se održava konferencija Webiz posvećena širokom spektru IT biznisa — od društvenih mreža, analitika, frilensovanja do Bitcoina. Ove godine obogaćena je i radionicama među kojima je i mini Startap akademija. 

Sam konferencijski program sastojaće se od 3 celine (po jedna za svaki dan). Prvog dana Konferencije očekuje vas priča o mogućnostima za mlade koje nudi razvoj IT sektora u Srbiji, drugog dana čućete iskustva predstavnika uspešnih IT kompanija sa aspekta menadžmenta i organizacije, razvoja proizvoda i kadrova koji su potrebni našoj IT industriji. Treći dan je već tradiocionalno posvećen tehnološkom preduzetništvu i individualnim pozitivnim pričama.

Neke od tema koje će se voditi na Webizu su Bitcoin, Internet of Things, Video kao budućnost Content Marketinga, prednosti i nedostaci freelancea, agro-startapi itd.

Radionice

Konferenciju će ispratiti 3 prilično intenzivne radionice — radionica Google Analyticsa, Google AdWordsa i vikend Startap akademije.

Radionicu Google servisa vodiće Miroslav Varga i Damir Podhorski iz hrvatske agencije Escape, koji važe za jedne od najvećih stručnjaka za Google servise u regionu. Govoriće o načinima upotrebe servisa Google AdWords i Googe Analytics, a njihova radionica će se realizovati u subotu i nedelju prepodne.

Radionica Startap akademije namenjena je svima koji imaju ideju i žele da je na što bolji način pretvore u biznis. Tokom 3 dana radiće se vrlo intenzivno – od testiranja ideje preko utvrđivanja (i kreiranja) MVPja do pripremanja piča za investitore. Radionica će se zasnivati na programu Startap akademije, a vodiće je Zoja i Vukašin uz gostovanje nekoliko uspešnih domaćih preduzetnika — Nikole Vučićevića, Vladimira Bulata, Siniše Komlenića i Nebojše Lazića.

Registracija

Karte za učešće u konferenciji mogu se nabaviti za 600RSD za jedan dan i 1.200 dinara za sva tri, dok studenti imaju 50% popusta na sve karte. Organizatori su obezbedili i povoljniji smeštaj za učesnike konferencije, pa se može obezbediti za 3.000 odnosno 4.380 dinara po noći u zavisnosti da li izaberete jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu.

Organizatori Webiza uspeli su da ove godine privuku i veći broj sponzora, što je pohvalno s obzirom da konferencije u manjim gradovima nisu česte i treba ih podsticati: Dijamant, Frikom, Idea, voda Jana, Erste banka, Telekom Srbija, agencija Homepage, Tag Media, grada Zrenjanina i Levi9.

Korisni linkovi

Zvanični sajt događaja

Facebook stranica

Twitter stranica

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR