Maj 8Maj 9

Web.Start je prva hrvatska konferencija posvećena isključivo razvoju Web aplikacija, te Web startupima.

Ove godine, konferencija se održava 8. i 9. maja 2008. u Hypo EXPO XXI centru u Zagrebu, a organizator konferencije je Udruga za poticanje softverskog i online poduzetništva Initium.

 

O konferenciji

Web.Start prva je regionalna konferencija koja se obraća autorima web projekata, omogućujući im da ostvare ili unaprijede svoje projekte, pomažući im u stjecanju znanja i kontakata koji će im omogućiti pozicioniranje na tržištu, financiranje i realizaciju perspektivnih projekata. Također, konferencija funkcionira u drugom smjeru, pružajući potencijalnim investitorima informacije o tome kako plasirati i oplemeniti sredstva na domaćoj Web sceni, predstavljajući im postojeće i projekte u nastajanju.

Ova će konferencija zahvaljujući predavačima, posjetiteljima i učesnicima postaviti mnoga pitanja, ali i pružiti mnoge odgovore. WebStart će označiti početak stvaranja nove generacije uspješnih domaćih web projekata. Ona će označiti stvaranje nove tržišne i investicijske grane u regiji. Web.Start konferencija – budućnost je počela!

Kome će Web.Start konferencija biti zanimljiva?

Ova je konferencija prvenstveno namijenjena tvrtkama i pojedincima koji sudjeluju ili namjeravaju sudjelovati u stvaranju ili financiranju Web projekata koji nastaju u regiji, bez obzira na njihovu lokalnu ili globalnu tržišnu orijentaciju.

Osim kao mjesto gdje će obje strane – i poduzetnici i investitori – moći dobiti relevantne informacije iz prve ruke, ova konferencija će objema stranama poslužiti i kao mjesto prvog kontakta, mjesto za razmjenu iskustava i informacija.

Tko sudjeluje na Web.Start konferenciji?

Službeni program konferencije okuplja stručnjake, ljude koji rade na Web projektima, iskusne Web poduzetnike, savjetnike i investitore. Web.Start konferencija odabirom predavača svakome želi ponuditi ponešto zanimljivo, ali ipak ostaje strogo fokusirana na pokretanje, rad i financiranje web projekata.

Što očekujemo od Web.Start konferencije?

Prije svega želimo podici razinu svjesnosti o postojanju mogucnosti uspješnog razvoja web projekata kao i omoguciti web poduzetnicima da predstave svoje projekte javnosti i neposredno zainteresiranoj publici, potencijalnim partnerima i investitorima.

Očekujemo da će ova konferencija omogućiti protok znanja i informacija te ostvarivanje kontakata među web poduzetnicima i investitorima, te da će upravo Web.Start kumovati nekim novim projektima te uspjehu postojećih projekata i onih koji tek nastaju.

Predavači

Na konferencije će predavanja održati više od petnaest profesionalaca iz regiona i Zapadne Evrope, a pun spisak predavača zajedno sa kratkim biografijama možete pogledati putem ovog linka.

Učešće i prijavljivanje

Za prisustvo ovoj konferenciji neophodno je uplatiti kotizaciju:

S popustom za rane prijave: vrijedi do 09. aprila 2008.

* dvodnevne kotizacije: 1.190 kn {~13,000 din}
* jednodnevne kotizacije (samo četvrtak ili samo petak): 690 kn {~7,500 din}

Puni iznos kotizacije: vrijedi od 10. aprila do 07. maja 2008.

* dvodnevne kotizacije: 1.490 kn {~16,000 din}
* jednodnevne kotizacije (samo četvrtak ili samo petak): 890 kn {~10,000 din}

Popusti

* više sudionika iz iste tvrtke: popust od 10% za svakog sudionika nakon prvog
* studenti i nezaposleni: popust od 30% (potrebno je emailom poslati skanirani indeks ili drugu potvrdu statusa)
* puni članovi udruge Initium: popust od 50%

Popusti nisu kumulativni, već se računa samo najveći pojedini popust (npr. student koji je član udruge Initium dobit će popust od 50% a ne 80%).

Na konferenciju se možete prijaviti putem ovog linka.

URL

Web.Start – http://webstart.ini.hr/
Initium – http://ini.hr/

Share and Enjoy:

Tags: , , ,

Autor: Vukašin Stojkov