Web::Strategija – Konferencija o internet marketingu


Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/vhosts/itdogadjaji.com/httpdocs/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 513

Druga konferencija Web::Strategija održaće se 26. juna u Zagrebu, u hotelu „Laguna“, a pokazaće vam kako da napravite moderan 2.0. sajt, promovišete ga, privučete korisnike i zadržite ih. Web::Strategija je namenjena firmama i pojedincima koji razvijaju web stranice ili žele da poboljšaju postojeće i povećaju njihovu zapaženost kod krajnjih korisnika.

 

Web::Strategija će prisutnima dati odgovore na sledeća “web pitanja”:

  • kako izraditi moderne tzv. web 2.0 internet stranice?
  • kako objaviti korisnicima Interneta da Vaše web stranice postoje?
  • kako privući korisnike?
  • kako zadržati korisnike?
  • kako podići posećenost stranica?

Organizatori Web::Strategije kažu da ćete po završetku konferencije dobijene savete moći odmah da primenite na svom sajtu.

Kotizaciju tj. ulaznicu je moguće kupiti kao fizičko ili kao pravno lice. Iznos je potrebno uplatiti najkasnije do 24. juna 2008. prema podacima na ponudi koja nakon prijave stiže na Vaš e-mail. Prijavu obavite ovde.

 Za sve prisutne pripremljena nagradna igra koja će još dodatno   konferenciju učiniti zanimljivom i pozitivnom. Detalje ćete naravno saznati na konferenciji.

Za sve informacije posetite: www.webstrategija.com

Autor: Dragana Petković


DODAJ KOMENTAR