WinDays13

22.04.2013. – 26.04.2013.

Poslovno-tehnološka konferencija Microsoft WinDays održaće se po 13. put od 22. do 26. aprila naredne godine, ovoga puta u Umagu, Hrvatska. Cilj konferencije je upoznavanje posetioca s najnovijim tehnologijama, te razmena znanja i iskustva istaknutih stručnjaka iz područja tehnologije i poslovanja. Kao što je praksa bila i na prethodnim WinDaysima, kako bi se dobio kvalitetan uvid u Microsoftova rešenja i tehnologiju koja je dostupna u Hrvatskoj, organizatori će ponuditi veliki broj aktivnosti i događanja, kroz razna predavanja i radionice.  

Dešavanja

Microsoft WinDays13 Technology održaće se od 22. do 25. aprila. Tema su novi proizvodi, tehnologije i rešenja, a neka od njih će baš u Umagu biti predstavljena na hrvatskom tržištu. Konferencija će donieti više od 120 predavanja i radionica, te tradicionalno okupiti vodeće stručnjake iz hrvatskog ICT sektora.

Microsoft WinDays13 Business održaće se 25. i 26. aprila, a baviće se svime što je potrebno da bi se ostvario poslovni uspjeh u izazovnim uslovima današnjeg tržišnog okruženja. Uspešni preduzetnici predstaviće primere dobre poslovne prakse i analizirati trenutnu gospodarsku klim, te dati predviđanja gospodarskog razvoja u narednom razdoblju.

Registracija

Svoje mesto možete rezervisati tako što ćete se prijaviti ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa

2 komentara

17.12.2012. @ 23:56

Zanimljivo.
Cijena ucesca?

21.03.2013. @ 00:08

Odlicno zvuci, a kako sam cuo, prosle godine je na eventu bilo preko 1500 ljudi i program je bio odlican, sto donekle opravdava ne tako nisku cenu…
Zanima me da li neko zna da li eventualno postoji neki popust za grupe ili neki drugi nacin da se cena malo umanji? Video sam na zvanicnom sajtu da imaju popust za studente, ali se na zalost odnosi samo na studente iz Hrvatske…


DODAJ KOMENTAR