Windows Azure & Windows Phone 7 u Beogradu

24.12.2011.

Windows Azure & Windows Phone 7 Bootcamp će se održati u subotu, 24. decembra 2011. godine na Fakultetu za informatiku i računarstvo Univerziteta Singidunum u organizaciji Microsoft Akademskih programa. Očekuje se veliki broj članova iz Microsoft STC zajednice iz cele Srbije, a sam organizator garantuje nezaboravno iskustvo.

 

Jednodnevna obuka organizovana je samo za članove Microsoftovih STC razvojnih sekcija iz cele Srbije. Međutim, ukoliko ste student, zainteresovani ste za razvoj Microsoftovih tehnologija i ako biste želeli da prisustvujete ovakvim i sličnim događajima, možete se uključiti u rad STC-a na vašem fakultetu, ili čak osnovati svoj ako želite.

Važno!

Ukoliko želite da prisustvujete ovoj obuci, a niste član STC zajednice, možete to učiniti na sledeći način. Sve što je potrebno, jeste da na e-mail adresu office@msacademic.rs pošaljete motivaciono pismo, napišete ko ste, šta studirate i u 5, 6 rečenica izložite zašto biste baš vi trebali da budete izabrani.

Rok za slanje pisama je utorak, 20. decembar 2011. godine do podne, a odluka o primljenim kandidatima biće objavljena istog dan do 13h na www.msacademic.rs.

Program će voditi Microsoftov MVP za C#, gospodin Srđan Božović, a u tome će mu pomagati Microsoft Student Partner – i iz Beograda i Novog Sada. Tokom dana, studenti će najpre proći kroz teorijske osnove cloud computing – a i Windows Azure – a, biće im predstavljen WP7, a potom će svi učestvovati u hands-on lab – ovima.

Do sada se prijavilo više od 100 studenata, a svakom od njih će po završetku obuke biti dodeljeni odgovarajući sertifikati Microsoft IT Academy programa.

Korisni linkovi

Zvanična najava događaja
Microsoft STC razvojne sekcije

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR