WordPress Akademija

22.03.2015.

Posle uspešne iOS Akademije, SEEICT/Startit organizuje WP Akademiju, dvomesečni profesionalni kurs za sve koji žele da izgrade uspešnu karijeru programiranja na platformi koja pokreće 20% interneta. 

Ova akademija rezultat je osluškivanja potreba. Jedan od najtraženijih i najplaćenijih poslova danas u svetu, ali i Srbiji, je posao programera. Preko 20.000 ponuda za posao WP developera postoji na Elance-u ukoliko ste freelancer, dok se oglasi za stalno zaposlenje, samo u Beogradu, svakodnevno gomilaju.

Potreba za kvalitetnim programerima je očigledna, a napredni polaznici će imati priliku da posle kursa obezbede sebi posao, a mi na ovaj način pokušavamo da povećamo bazu profesionalaca, ali i preduzetnika koji svoje poslove kroz frilensovanje rade širom sveta.

Kroz dvomesečni kurs polaznici će naučiti da samostalno programiraju WP sajtove, ostvaruju svoje ideje ili možda rade za drugoga. Cilj je da polaznici sa već nekim iskustvom posle završenog kursa mogu da naprave vrhunske sajtove i naplate ih čak do 1.500 evra. Sa druge strane, za polaznike bez osnovnog znanja organizovaće se kurs prema njihovim potrebama.

Napredni kurs počinje 22. marta, a osnovni poslednje nedelje maja.

Pored redovnih predavanja 3 puta nedeljno, predavači će imati mentorske sesije 1na1 po želji polaznika.

Broj je ograničen na 15 ljudi, a grupe će se formirati prema prethodnom programerskom iskustvu polaznika.

Prostor WP Akademije se nalazi u Kneza Miloša 47, a termini su prilagođeni zaposlenima i studentima.

Predavači

Predavači na Akademiji su Filip Ilić iz Pukka Themesa I Milan Ivanović iz WP Srbija. Filip i Milan imaju sedam, odnosno osam godina iskustva u WordPress-u, svaki od njih je napravio preko 50 sajtova, što garantuje kredibilitet programa.

Milan je organizator WordCamp Belgrade, a jedan je i od osnivača domaće WP zajednice. Sa druge strane, Filip je suosnivač PukkaThemes, a njegova ekipa je je na Theme Forestu, najvećem WP marketplaceu, dobila titulu elitnog autora.

Prijava

Cena kursa iznosi 750 evra i postoji mogućnost plaćanja na rate.

Prijave su u toku.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR