Prvo predavanje trećeg dana konferencije je održala Jelena Mickić na temu kreiranja tekstualnog sadržaja komercijalnih web stranica. Ovo je bila prilika da se učesnici upoznaju sa osnovnim tehnikama formatiranja i pisanja tekstova (copywriting) za sajtove komercijalnog tipa.
 
Srdjan Dakić
je pričao o servisima i sadržajima namenjenim korisnicima mobilnih telefona i prezentovao play2go servis.

Na 3. predavanju 3. dana 3. biZbuZZa, otkrili smo da ‘Radite za klikere‘ nije naslov kakve nepristojne ponude. Predstavljajući novu verziju Klik marketinškog servisa, Nenad Orlić je eskluzivno predstavio klikere – internu jedinicu plaćanja za usluge ovog najstarijeg Internet marketinškog servisa u Srbiji. (Predlog za 10godišnjicu Klika/BB ‘09 – turnir pikanja klikera.)

Dragana Petković, urednica portala za srednjoškolce Mingl, je održala odlično predavanja na temu Kako privući mlade da pišu za vas (Neki novi klinci). Dragana nas je provela korak-po-korak kroz brojne prednosti primanja mladih kroz sisteme stručne prakse i volontiranja, fokusirajući se na onlajn primere. Na kraju prezentacije veliki broj prisutnih poslodavaca (30-50) je izrazio spremnost i želju da radi sa mladim ljudima, koji su pak rekli – računajte na nas. Sve u svemu, najbolje predavanje trećeg dana i jedno od najboljih cele konferencije (disclaimer).

Nakon onlajn marketinga sadržaja i biznisa, usledilo je predavanje na temu uloge Interneta u promociji prirodnih vrednosti Srbije. Ubedljiva prezentacija Milana Ružića nas je zainteresovala i informisala o potencijalima (ogromni), stepenu njihovog iskorišćavanja (nulti). Preuzmite prezentaciju – čekaju vas retko kvalitetne fotografije prirodnih lepota sa područja Srbije.

Poslednja dva predavanja ovogodišnje biZbuZZ konferencije su održali predstavnici EUneta i ProCredit banke. Vladimir Cvetić je pričao o hostingu i izboru izmedju 3rd party i in-house rešenja, dok je Milan Pištalo predstavio mogućnosti elektronskog bankarstva ove bankarske kuće, izmedju ostalog smo čuli da do sada nije zabeležena nijedan slučaj prevare. (Dnevniku 2 uprkos…)

Ovim predavanjima je, bez mnogo pompe, zatvoren treći po redu biZbuZZ.

Podelite vaše utiske sa nama u sekciji za komentare (skrol-2 dole) a finalni wrapup sa našim utiscima i kritikama očekujte tokom narednih par dana. (Pogledajte i kako je bilo prvog i drugog dana.)

Share and Enjoy: