Mart 3Mart 6

Međunarodna konferencija YU INFO će se održati po 16. put na Kopaoniku od 3. do 6. marta 2010. godine. Ova tradicionalna konferencija čiji je zaštitni znak zimski ambijent će i ove godine okupiti široku publiku iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, koja će imati priliku da kroz formalna i neformalna druženja čuje primere iz prakse i razmeni iskustva. Ove godine su planirane i dve panel diskusije – Panel diskusija ICT lidera iz Srbije i Panel diskusija o mogućnostima i izazovima učestvovanja na EU projektima.

 

Programske oblasti

  • e-Society (e-Learning, e-Government, e-Business, e-Health, Internet …)
  • Informacioni sistemi
  • Razvoj softvera i alati
  • Veštačka inteligencija i računarska simulacija (ekspertni sistemi, sistemi za podršku odlučivanju …)
  • Računarske mreže i telekomunikacije
  • Računarski hardver i sistemi
  • Primenjena informatika (proizvodnja, mašinstvo, elektrotehnika, građevinarstvo, poljoprivreda …)
  • Zaštita podataka i pravni aspekti

Pogledajte ko je sve u programskom odboru konferencije.

Važni datumi

04.02.2010. – Rok za prijavu radova
12.02.2010. – Obaveštenje o prihvatanju radova
26.02.2010. – Rok za uplatu kotizacija
03.03.2010. – Otvaranje konferencije

Prijava radova

Kompletni radovi (dve kopije na A4 formatu i obavezna kopija na e-mailu isključivo u PDF formatu) obima do 6 strana, pripremljeni prema Uputstvu za prijavu radova, dostavljaju se najkasnije do 04.02.2010, na adresu:

Informaciono društvo Srbije
Zgrada Saveza inženjera i tehničara
Kneza Miloša 9/I (poštansko sanduče u hodniku)
11000 Beograd
Republika Srbija

E-mail: [email protected]

Kotizacija

Kotizacija iznosi 8500 din.+ PDV. U cenu kotizacije uključeno je prisustvo radnom delu skupa, konferencijski paket sa zbornikom radova i ulaznice za prateći program.
Prvi autor koji prezentuje rad plaća kotizaciju sa popustom: 6500 din + PDV.  Uplata kotizacije vrši se nakon prijave i dobijenog avansnog računa od izvršnog organizatora Konferencije SMART Travel-a.

Lokacija i smeštaj

Konferencija se održava u kongresnim dvoranama Konaka Sunčani vrhovi na Kopaoniku. Smeštaj učesnika je organizovan u hotelima Konaci Sunčani vrhovi, hotel Grand i Klub A.
Za detaljnije informacije i prijave obratiti se SMART Travel Beograd, www.smart4.co.rs, tel: 011/308 74 86, 308 66 94, 244 12 53, fax: 011/308 66 95

Društveni program

Prema onome što možemo videti na zvaničnom sajtu, konferencija YU INFO je poznata po društvenim aktivnostima nakon dnevnih formalnih delova – žurke, koncerti, sportski turniri…Pogledajte više detalja.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , , , ,

Autor: Vladimir Trkulja