Internet festival Web Fest 09, posvećen glasanju za najbolji sajt regiona, svečano je otvoren u klubu Colonial Sun u Beogradu, na koktelu kome je prisustvovala raznolika ekipa, a mogla su se sresti i značajna lica domaće veb zajednice.

 

Na otvaranju Web Festa govorio je Željko Ožegović, ćlan gradskog veća, pomenuvši sveprisutnost i korisnost interneta, napredak u razvoju sajtova beogradskih opština i pojačano razumevanje o značaju interneta u srpskih političara.

Web Fest je posvećen promociji i unapređenju upotrebe interneta u našem regionu, pa će se internet sajtovi i web projekti iz celog regiona takmičiti u 17 kategorija – od informativnih, preko edukativnih i multimedijalnih do e-commerce sajtova i magazina.

Sajt na takmičenje može prijaviti bilo ko, a prijave traju do 1. novembra, potom sledi glasanje. Glasaće stručni žiri i publika, a pobednici će biti predstavljeni 26. novembra, na finalnoj večeri.

U okviru festivala održavaće se i radionice o vebu kao mediju i poslovanju u doba krize.

U nekoliko koraka na sajtu: www.wfest.org moćićete veoma jednostavno da prijavite na takmičenje sajtove koje smatrate dobrim.

Više slika pogledajte ovde.

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: dragana