Maj 26Maj 28

Druga konferencija Oracle grupe korisnika Srbije (SrOUG) će se održati od 26. do 28. maja 2010. godine u hotelu Galleria u Subotici. Konferencija će imati stručni, poslovni, izložbeno-sajamski i zabavni deo, a okupiće informatičke stručnjake i menadžere iz Srbije i inostranstva, sa fokusom na Oracle tehnologije.

 

SrOUG konferencija već drugi put okuplja informatičke specijaliste, korisnike i menadžere, kojima je zajednička primena Oracle tehnologije u rešavanju poslovnih problema i olakšavanju svakodnevnog poslovanja.

Konferencija korisničke grupe predstavlja centralni Oracle događaj u Srbiji u prvom delu godine. Prošle godine okupila je više od 200 učesnika iz Srbije i inostranstva. Ove godine planirano je učešće 250 učesnika i oko 20 izlagača. Najavljeni su predavači iz Velike Britanije, Nemačke, Finske, Bugarske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. U stručnom delu konferencije predviđeno je više od 50 predavanja i prezentacija.

Program konferencije

Na stručnom delu konferencije, koji će se paralelno odvijati u šest sala, biće prezentovani proizvodi i rešenja iz sledećih oblasti: strategija i menadžment, Oracle baza podataka i infrastruktura, Java, razvoj aplikacija (development), poslovna inteligencija i Data Warehouse, Oracle poslovne aplikacije, Specijalizovani podsistemi.

Drugog i trećeg dana je predviđeno održavanje okruglih stolova, na teme „BI u srednjim i malim preduzećima”, i “Saradnja Oracle korisničkih grupa u okruženju”.

Sajamski deo konferencije, u zasebnoj sali, omogućiće da se posetioci detaljno upoznaju sa rešenjima koja su prikazana u stručnom delu, kao i sa svim aktuelnim rešenjima u oblasti primene Oracle i ostalih IT tehnologija.

Pored stručnog, poslovnog i izložbeno-sajamskog dela, konferencija ima i zabavni deo. Kulturni, sportski i zabavni sadržaji, planirani izleti, blizina Palića i Mađarske garantuju da će, pored stručnog programa, i slobodno vreme ostati u lepoj uspomeni.

Agenda

Kotizacija

Za učešće na konferenciji moguća je puna kotizacija u iznosu od 20.000 dinara (smeštaj u dvokrevetnoj sobi) ili 23.000 dinara (smeštaj u jednokrevetnoj sobi), koja obuhvata prisustvo na konferenciji, hotelski smeštaj i organizaciju boravka. U mogućnosti smo da obezbedimo kompletan hotelski aranžman za trodnevni boravak, za ograničeni broj učesnika. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid organizacije, slobodno nas kontaktirajte. Prijave i uplate se primaju najkasnije do 24-og maja.

Kotizacija u iznosu od 10000 dinara omogućava samo prisustvo i učešće na svim predavanjima, prezentacijama i okruglim stolovima. Prevoz, smeštaj, ishrana i fakultativni izleti nisu obuhvaćeni ovom kotizacijom.

Bez uplaćene kotizacije nije moguće prisustvo. U pauzama između predavanja predviđeno je osveženje. Pored toga, uplatom kotizacije obezbeđuje se zbornik prezentacija sa konferencije, komplet marketinškog materijala od organizatora i sponzora, postkonferencijski DVD kao i učešće u nagradnoj igri na kraju konferencije.

Prvi autori prihvaćenih radova ne plaćaju kotizaciju već samo boravak. Za grupe iz iste firme je predviđen popust: na svakih četiri učesnika sa plaćenim kotizacijama peti učesnik ima besplatnu kotizaciju.

Kotizacija se može uplatiti na račun udruženja Sroug Oracle grupa korisnika Srbije, po primljenoj profakturi. Zbog zakonskih ograniče

Registracija

Registraciju obavite na sajtu SrOUG-a.

Lokacija

Subotica, Hotel Galleria.

Kontakt

Oracle grupa korisnika Srbije
Saša Ivković, izvršni direktor
Tel.: + 381 65 60 11 226
office@smoug.org
bubaisasa@eunet.rs

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: Vladimir Trkulja