Sinergija 08 – Where IT all comes together

14.10. – 17.10.

Mirosoft organzuje osmu po redu IT konferenciju Sinergija, u Master Centru u Novom Sadu od 14. do 17. oktobra na kojoj se čekuje više od hiljadu IT profesionalaca iz zemlje i regiona, koji će na preko 100 predavanja imati prilike da čuju sve o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija.

 

Sinergija je za proteklih sedam godina izrasla u najveću IT konferenciju u regionu jugoistočne Evrope. Njen zadatak je da nastavi sa razvojem regionalnog IT tržišta i sa približavanjem novih tehnologija, kako partnerskim firmama, tako i svim onim korisnicima koji su u Sinergiji prepoznali dobro mesto za pronalaženje informacija i otkrivanje pravih vrednosti informacionih tehnologija.

Ukoliko želite da razmenite mišljenja sa kolegama iz struke, proširite mrežu poznanika i prijatelja, Sinergija je jedno od najboljih mesta. Učešćem u hands on laboratorijama možete dobiti i priliku da na licu mesta isprobate najnovija softverska rešenja i tehnologije.

Tehnička predavanja

Poslovno informisanje
MS Dynamics – Poslovna rešenja
Baze podataka
Razvojni alati i tehnologije
Upravljanje, funkcionisanje i primena IT rešenja
Windows Client
MS Office System i Office SharePoint
Servisno orijentisana arhitektura i infrastruktura
Bezbednost
Mobilna rešenja
Objedinjene komunikacije
Windows Server Infrastruktura
IT Management Track

Registracija

Za Sinergiju 08 se možete prijaviti putem ovog formulara, a pre popunjavanja se preporučuje upoznavanje sa pravima i odgovornostima.

Kontakt

Sva vaša pitanja možete poslati na adresu office@mssinergija.net, uz posebne adrese za sponzore, informacije o agendi i informacije za novinare.

URL

https://www.mssinergija.net/

Autor: Dragana Petković


DODAJ KOMENTAR