Specijalna #htwbgd zahvalnica

22.06.2011.

Sutra je nedelju dana od How to Web Belgrade događaja, prve ‘prave’ konferencije koju smo samostalno organizovali. Po svim kritikama obavili smo vrlo dobar posao i osokoljeni smo da ubuduće damo još više od sebe i pravimo još bolje akcije.

Veliki trud i nemala količina uloženog vremena su dali svoje rezultate, ali smo imali i dosta sreće da naletimo na prave ljude koji su nam puno pomogli i značajno doprineli da HTW bude zaista specijalan i u ovom postu bismo voleli da im se zahvalimo.

 Filip Milošević (aka @DJFlip) je praktično sam osmislio i organizovao sve u vezi sa #GeekSensation žurkom koja je zatvorila konferenciju i na kojoj smo se svi fenomenalno proveli, od koncepta preko promo fotki do muzike. Ima tu još dosta toga no, sve u svemu, Filipe tvoja pomoć nam je bila neprocenjiva, najlepše ti hvala i nadamo se da ćemo biti u prilici da ti se odužimo. 🙂

Enijače (aka Nebojša) još samo ovaj put – hvala ti lepo za veliku i značajnu moralnu podršku. Lepo je da čovek zna da može da se osloni na nekoga kada je u haosu i frci. I naravno za vrednu konkretnu pomoć oko hendlovanja gostiju iz inostranstva i povezivanja sa partnerima, među kojima je i ovaj iz prethodnog paragrafa. I za sve preljubazne reči naravno. 🙂

Događaj ne bi bio toliko dobar odnosno mi ne bismo još bili pri sebi da nismo imali pomoć naših divnih volontera – drage Marija, Nevena, Mašo, Sanja te dragi Vaso – hvala vam najlepše, neizmerno ste nam pomogli 🙂

Hvala još i Dekiju iz PC Practica koji je u poslednjem trenutku uleteo sa sjajnim iznenađenjem za pobednike Startup Challengea i poklonio im Prestigio Android tablet. Imali smo već vrlo lep fond nagrada ali je sjajno ispalo što smo mogli i nešto vrlo opipljivo da uručimo onima koje je stručni žiri proglasio za pobednike.

Takodje, pozdrav i zahvalnost dragom nam Ivanu Gaćeši koji nam je pomogao oko mnogo toga, pre svega oko složenog problema klimatizacije sale u kojoj se održao program.

Hvala i Nenadu iz RNIDS-a koji nam je ustupio prostorije ove organizacije za generalnu probu Startup Challenge ekipa i koji je u trenutku kada je Internet najviše pucao lično otišao i doneo nam jedan ruter.

Poseban pomen ide i Ewoxu koji se nije štedeo dvosatnim nameštanjem projektora, i generalno sjajnoj i mega-predusretljivoj ekipi KC Grada.

Sigurno smo nekoga zaboravili, ali nam ne zamerite – toliko smo bili u frci tih dana plus smo toliko u frci ovih dana zbog nagomilanog posla od kog se živi tako da ćete nas razumeti. 🙂

U svakom slučaju hvala svim partnerima koji su događaj učinili mogućim, predavačima koji su sjajno obavili svoj deo posla a najviše hvala svima vama koji ste bili, vidimo se uskoro na sličnim dešavanjima! 🙂

Autor: Vukašin Stojkov

1 komentar

Marija
22.06.2011. @ 16:20

Svi oni lepi, pametni ljudi koji imaju investicione budzete na raspolaganju su sigurna sam shvatili sa kim sigurno treba da saradjuju.
Licno, bila sam odusevljena konceptom, gostima, temama, novim saznanjima. Svaka cast na hrabrosti da budete originalni, drugaciji, kreativni, neobicni a u isto vreme visoko profesionalni, topli, orijentisani svojim ucesnicima, osetljivi na njihove potrebe. Zato vam zelim da rastete negujuci i sebe i druge i da razvijate svoje vrline tako da se sire i dalje i vise.
bila mi je cast da budem sa vama!


DODAJ KOMENTAR