Kompanija ComTrade je na svom sajtu objavila utiske i slike sa završenog EdIT 09 u Kragujevcu. Pogledajte kakvi su njihovi utisci, a sve polaznike njihovog kampa pozivamo da nam napišu kako su se proveli.

U organizaciji ComTrade IT Solutions and Services, polaznici su radili na razvoju projekta, usavršavali svoja teorijska znanja i pretvorili ih u praksu. Polaznicima EdIT09, ComTrade IT Solutions and Services omogućio je besplatan trening, a dodatna prednost za učesnike je mogućnost saradnje i zaposlenja u ovoj kompaniji.

 Kako su polaznici bili u mogućnosti da se uvere u značajnost i neophodnost saradnje članova tima i realizacije postavljenih zadataka jedino u timskom okruženju, da postavljeni ciljevi nikako drugačije ne mogu biti realizovani, proglašen je najbolji tim EdIT09 u Kragujevcu – Tim2, čiji su članovi Predrag Radenković (Team Lead), Bojana Galjak, Branko Arsić i Rade Dizdarević. Među polaznicima, svojim znanjem, angažovanošću i nesebičnim deljenjem znanja i iskustva sa ostalim članovima svog tima, ali i ostalim polaznicima, istekao se Sandro Zdravković koji je proglašen za najboljeg polaznika EdIT09 u Kragujevcu.

EdIT 09 Kragujevac

U okviru letnje škole bilo je vremena i za team building. O druženju i dobrom raspoloženju svedoče slike iz pivnice SPY NEST.

Ovo je treća Letnja škola programiranja koja je organizovana u Kragujevcu, pa se sa pravom može reći da je EdIT postao dobra tradicija koju vredi i treba negovati.

EdIT 09 Kragujevac

Nadamo se da će tako biti i sa EdIT09 Letnjom školom programiranja u Beogradu koja prvi put ove godine otvara svoja vrata izabranim polaznicima i koja je startovala u ponedeljak 20. jula u ComTrade Technology Center-u.

U Beogradu je izabrano 14 polaznika koji će takođe uz pomoć svojih mentora i instruktora raditi na razvoju projekta „Java SMS Server”. Letnja škola programiranja će u Beogradu trajati do 31. jula, kada će biti organizovana svečanost na kojoj će biti uručene diplome i nagrade, i proglašeni – najbolji tim kao i najbolji polaznik EdIT09 Letnje škole u Beogradu.

Share and Enjoy:

Tags:

Autor: Jelena Rakić